03.02.2015

Susret - Povjerenstva za pastoral duhovnih zvanja HKVRPP i KVRPP BiH

Na sastanku su sudjelovali: s. Samuela Klaić ŠSF, fra Danijel Raić, OFM, o. Antonio Čirko, OCD i voditeljica mješovitog Povjerenstva s. Ana Begić, OP.

Dana 30. siječnja 2015. godine u prostorijama Hrvatske konferencije viših poglavara i poglavarica u Zagrebu održao se sastanak mješovitog povjerenstva za pastoral duhovnih zvanja pri HKVRPP i KVRPP BiH. Predstavnici KVRPP BiH koji su prisustvovali sastanku bili su voditeljica povjerenstva za pastoral duhovnih zvanja pri KVRPP BiH s. Samuela Klaić ŠSF i član istog povjerenstva fra. Danijel Raić. U ime HKVRPP sastanku su prisustvovali o. Antonio Čirko i s. Ana Begić.

Na sastanku se raspravljalo o mogućnostima i uključenju u aktivnosti na zajedničkom planu. Dogovorila se zajednička suradnja u časopisu Susret kao i na istoimenoj Internetskoj te Facebook stranici. U daljnjoj budućnosti dogovarat će se prema potrebama zajednički duhovni susreti, te izrada promotivnih materijala u svrhu što boljeg rada u pastoralu za duhovna zvanja.   (s. Ana Begić, op)