15.12.2021

Proslava spomendana bl. Drinskih mučenica

Misno slavlje 15. prosinca u 18 sati predvodit će mons. Tomo Vukšić, nadbiskup koadjutor vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH.

U crkvi Kraljice svete krunice na Banjskom brijegu u Sarajevu, mjestu štovanja blaženih s. M. Jule Ivanišević i četiriju susestara, u narodu poznatih kao Drinskih mučenica, slavi se njihov spomendan u srijedu, 15. prosinca 2021.

Stoga Kćeri Božje ljubavi na Banjskom brijegu pozivaju vjernike na proslavu spomendana blaženih Drinskih mučenica u srijedu, 15. prosinca 2021.

Misno slavlje u crkvi Kraljice svete krunice u 18 sati predvodit će mons. Tomo Vukšić, nadbiskup koadjutor vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH.

Proslavi će u subotu, ponedjeljak i utorak prethoditi trodnevnica sa svetom Misom i prigodnom propovijedi s početkom u 18 sati, a misna slavlja će predvoditi: mons. Slađan Ćosić, generalni vikar Vrhbosanske nadbiskupije, fra Jozo Marinčić, provincijal Franjevačke provincije Bosne Srebrene i mons. Luka Tunjić, nacionalni ravnatelj PMD-a u BiH.

U nedjelju, 12. prosinca bit će u Goraždu sv. Misa u 11 sati.

Tijekom trodnevnice u 17.30 sati molit će se krunica i litanije.

„Zahvaljujem Vam što ćete ovu obavijest učiniti dostupnom vjernicima. U nadi da ćete nam se pridružiti na slavlju, iskreno i s poštovanjem pozdravljam“, stoji u priopćenju koje potpisuje predstojnica s. M. Ljilja Martić. (KTA)